Station València-Nord

Station València-Nord van Rob van der Teen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Station València-Nord van Rob van der Teen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 148741

Station València-Nord van Rob van der Teen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Station València-Nord van Rob van der Teen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Station València-Nord (Valenciaans: Estació del Nord, Spaans: Estación del Norte) is het belangrijkste spoorwegstation van de Spaanse stad Valencia.

Hoewel de naam anders doet vermoeden ligt het station ten zuiden van het stadscentrum. Pal naast de hoofdingang ligt de stierenvechtarena.

In de toekomst moet València-Nord een volwaardig centraal station worden waar ook AVE-hogesnelheidstreinen stoppen. Speciaal voor de tussenperiode[1] is 800 meter zuidelijker in 2010 het station Valencia Joaquín Sorolla geopend dat onder andere de sinds 18 december 2010 operationele hogesnelheidslijn Madrid-Cuenca-Valencia faciliteert. Tussen dit tijdelijke nieuwe station en station València-Nord rijden pendelbussen.

Ook in zwart wit te verkrijgen.

Over Rob van der Teen

Rob van der Teen profielfotoNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken