Stationsplein in Rotterdam

Stationsplein in Rotterdam van Rob van der Teen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stationsplein in Rotterdam van Rob van der Teen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 155181
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Het Stationsplein in Rotterdam is het plein voor station Rotterdam Centraal. Het Stationsplein wordt omsloten door het stationsgebouw aan de noordzijde, het Groothandelsgebouw aan de westzijde en de hoogbouw van Nationale Nederlanden aan de oostzijde. Aan de zuidkant grenst het Stationsplein aan het Weena en gaat over in het Kruisplein.

Tot 1986 was de oostelijke helft van het Stationsplein niet bebouwd. Voor die tijd was hier het streekbusstation gevestigd. De streekbussen komen tegenwoordig niet meer in het centrum van Rotterdam (behalve nachtbussen), maar hebben hun eindpunt bij één van de stations of metrostations aan de rand van de stad. Sinds 1986 is het Stationsplein autovrij.

Over Rob van der Teen

Rob van der Teen profielfotoNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken