Stechelberg schuur in landschap

Stechelberg schuur in landschap van Fenna Duin-Huizing

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Stechelberg schuur in landschap

van Fenna Duin-Huizing

Stechelberg schuur in landschap van Fenna Duin-Huizing

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 748136
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een schuurtje langs de weg met op de achtergrond de bergen die onderdeel zijn van het Jungfrau gebergte, bij Stechelberg in het Lauterbrunnendal.

In Zwitserland wordt je vaak verrast met bijzondere plaatjes op onverwachte momenten. Hier kwamen het weer en het landschap samen. De wolken geven nog schaduw op de voorgrond, maar het gedeelte waar het in deze foto om draait; de schuur en de bergen op de achtergrond staan in het zonlicht. Het resultaat is een bijzondere foto nu, terwijl hij een paar momenten later misschien saai was geweest.

Dit werk wordt aangeboden door Fenna Duin-Huizing

Fenna Duin-Huizing profielfotoIk ben Fenna, 31 jaar oud en woonachtig in Beilen in het prachtige Drenthe. Ik werk in de horeca maar ondertussen ben ik bezig met een andere passie: fotografie! Ik volg dan de opleiding tot fotograaf bij de fotovakschool in Apeldoorn. In mijn vrije tijd ben ik er gek om tijd te spenderen met mijn gezin, foto's te maken, koken en tuinieren vind ik ook heerlijk! Niets maakt mij blijer dan die eerste paar zonnestralen in het voorjaar, een kopje thee (of een glas wijn) en een stoel in de tuin..

Alle werken