Sterrenbeeld Stier

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 445 028

Shirley Hoekstra over Sterrenbeeld Stier

Sterrenbeeld Stier is van 21 april tot en met 20 mei. Zo'n persoon is sensueel, vastberaden en geduldig, maar kan ook koppig en onredelijk zijn.
Sterrenbeeld Stier vind je in de categorieën , April, Astrologische stromingen, Digitale Kunst, Geboortedatum, Horoscoop, Huizen in de astrologie, Mandala, Mei, Sterrenbeelden en Verjaardag.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Sterrenbeeld Stier op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sterrenbeeld Stier van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Sterrenbeeld Stier van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445 028
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.