Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 16 uur geldig!

Stilleven Carpe Diem VI

van Willy Sengers

- Werkcode: 720 789

Willy Sengers over Stilleven Carpe Diem VI

Stilleven horizontaal met vergrijsde kleuren van een zwaar houten tafelblad met daarop drie kruikjes en een zilveren beker met daarin een rietpluim gedroogd, verdroogde hortensia en takje zaden van een boom. Verder een slakkenhuis links voor de zilveren beker. De achtergrond is grijs met structuur.
Stilleven Carpe Diem VI vind je in de categorieën Beker (voorwerp), Compositie (beeldende kunst), Daglicht, Dutch Design, Fotografie, Grijs, Hortensia, Kunst voor moeders, Modern stilleven, Nieuw Landelijk, Winter, Wit en Zilver.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven Carpe Diem VI als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stilleven Carpe Diem VI van Willy Sengers

Koop de foto Stilleven Carpe Diem VI van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 720 789

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
334,-300,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.