Stilleven Venkel

van Marianne Ottemann - OTTI

- Werkcode: 355 077

Marianne Ottemann - OTTI over Stilleven Venkel

Foto stilleven in de stijl van de Hollandse Meesters uit de 17e eeuw. Dit is het eerste werk in de serie groentes - De Venkel. Tot stand gekomen in samenwerking met Maup Nikkels.
Stilleven Venkel vind je in de categorieën 17e eeuws, Aruba, Figuratieve kunst, Food, Fotografie, Keuken, Stilleven, Venkel en otti.
Marianne Ottemann - OTTI profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Ottemann - OTTI

OTTI is al sinds tienertijd de koosnaam van Marianne Ottemann. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ze in 2004 met haar eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een business actief op diverse fronten. Zo fotografeert OTTI dieren, eten, evenementen, interieurs, kunst, lifestyle, portretten, reis- en vakantieprojecten. Het nieuwste project van OTTI zijn stillevens.

Alle werken van Marianne Ottemann - OTTI


Waarom je kiest voor Stilleven Venkel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stilleven Venkel van Marianne Ottemann - OTTI

Koop de foto Stilleven Venkel van Marianne Ottemann - OTTI op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355 077
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden