Stilleven bloedsinaasappel

Stilleven bloedsinaasappel van Monique van Velzen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Stilleven bloedsinaasappel van Monique van Velzen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382001
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

De bloedsinaasappel met zijn karakteristieke bloedkleurige strepen.
De anthocyanines die de sinaasappel zijn uitgesproken kleur geven, zullen zich alleen ontwikkelen als de temperaturen 's nachts laag zijn, zoals tijdens de herfst en winter in het Middellandse Zeegebied.
Een fantastische sinaasappel met een typisch harde en stevige schil. Met het intense aroma en sterke smaak is het mijn favoriete fruit aan het einde van het winterseizoen.

Over Monique van Velzen

Monique van Velzen profielfotoDe tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken