Shop nu met 10% korting Nog 15 uur geldig!


Tanja Koelemij over Stilleven met kat

De foto is van het originele schilderij van de Nederlandse kunstschilder Tanja Koelemij. Koelemij is een expressionistische schilder. Ze laat graag haar eigen wereldje aan het publiek zien. Grote voorbeelden voor Koelemij zijn Paul Bonnard maar ook van Gogh en Claude Monet. Maar daarbij gebruikt zij wel haar vrouwelijke kant in haar werk. Meer werk is te vinden via Instagramaccount @arbykoelemij.

This print is a photo of the original work of the Dutch painter Tanja Koelemij. Koelemij is an expressionist and shows her world to the public. The postimpressionists Paul Bonnard, Claude Monet, and Vincent van Gogh are a great inspiration to her. But always Koelemij uses her feminine side. Maybe not even consciously or thought out but it always ends up in her work.
Tanja Koelemij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Koelemij

Tanja Koelemij is een expressionistische schilder van stillevens. Ze laat graag haar eigen wereldje aan het publiek zien. Tanja werkt meestal met een losse, snelle toets in een impasto techniek maar soms ook met meer dromerige streek. "Ik ben altijd op zoek naar een bepaalde vrijheid. Naar een snelle beweging of een snelle beslissing. Ik probeer veel kleuren uit en ik werk vaak met grote kwasten. Juist door de snelheid raak ik een stukje controle kwijt en komt er naar mijn mening iets in het doek wat ik voel maar misschien niet kan bedenken. Op die manier een gevoel schilderen heeft echt mijn interesse." Meer werk is te vinden via https://www.tanjakoelemij.com, Instagramaccount @arbykoelemij.

Alle werken van Tanja Koelemij


Meer weten over Tanja Koelemij?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Stilleven met kat 5 / 5 (1 beoordeling)

Pieter
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Mooi schilderij, helemaal wat we hadden verwacht
Mooi schilderij!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Stilleven met kat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven met kat van Tanja Koelemij

Koop dit schilderij Stilleven met kat van Tanja Koelemij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 559500

Shop nu met 10% korting
Nog 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 104 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.