Stillleven Venkel

Stillleven Venkel van Monique van Velzen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stillleven Venkel

van Monique van Velzen

Stillleven Venkel van Monique van Velzen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391519
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Venkel, zo elegant, met verrassend pittige anijssmaak. De knol met prachtige rondingen en nerven. Het subtiele veerachtige groen, met bloemenschermen in warm geel. De plant rekt zich uit naar het licht en kan wel 2 meter hoog worden.

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

Monique van Velzen profielfotoDe tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken

Klantfoto's: Stillleven Venkel van Monique van Velzen

Klantfoto: Stillleven Venkel van Monique van Velzen, op canvas
Klantfoto: Stillleven Venkel van Monique van Velzen, op aluminium
Klantfoto: Stillleven Venkel van Monique van Velzen, als ronde print