Stilte op de waddenzee

Stilte op de waddenzee van Jim van Iterson

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stilte op de waddenzee

van Jim van Iterson

Stilte op de waddenzee van Jim van Iterson

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35503

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

In de vroege ochtend spiegelt het eerste tere ochtendlicht zich in het water van de zee. Een boei en een bootje in de verte dragen bij aan de stenmming en aan de stilte. Ik werd getroffen door het zachte licht, de leegte, de sfeer en de subtiele kleuren; Vooral roze en bleek blauw. Het water kabbelt en het is bijna windstil. Er zijn ook bijna geen wolken. Aan de horizon zijn nog net een aantal boeien te zien. Een moment dat vraagt om nadenken, contemplatie en meditatie.

Dit werk wordt aangeboden door Jim van Iterson

Jim van Iterson profielfotoAls vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken