Stilte op de waddenzee

van Jim van Iterson

- Werkcode: 35 503

Jim van Iterson over Stilte op de waddenzee

In de vroege ochtend spiegelt het eerste tere ochtendlicht zich in het water van de zee. Een boei en een bootje in de verte dragen bij aan de stenmming en aan de stilte. Ik werd getroffen door het zachte licht, de leegte, de sfeer en de subtiele kleuren; Vooral roze en bleek blauw. Het water kabbelt en het is bijna windstil. Er zijn ook bijna geen wolken. Aan de horizon zijn nog net een aantal boeien te zien. Een moment dat vraagt om nadenken, contemplatie en meditatie.
Stilte op de waddenzee vind je in de categorieën Fotografie, Leegte, Oceanen en zeeën, Ochtend, Ochtendstemming, Stilte, Waddeneilanden en waddenzee, boei (markering), violet (kleur), vroeg (ochtend) en windstil.
Jim van Iterson profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jim van Iterson

Als vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken van Jim van Iterson


Waarom je kiest voor Stilte op de waddenzee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilte op de waddenzee van Jim van Iterson

Koop de foto Stilte op de waddenzee van Jim van Iterson op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35 503
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden