Stralend

van Annet Piek

- Werkcode: 204 430

Annet Piek over Stralend

Op de vroege ochtend tijdens het gouden uur de opkomende zon die de stralen door de rietstengels zendt, gefotografeerd.
Stralend vind je in de categorieën Expressionisme, Fotografie, Gouden uur, Lichtgevend, Oude Meester stijlen, Stralenkrans, Zon en ochtendlicht.
Annet Piek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Annet Piek

Ik ben geboren en getogen in Winterswijk dat in de prachtige Achterhoek ligt. Naast juf in het basisonderwijs ben ik een gepassioneerd fotografe. Door de jaren heen heb ik een passie ontwikkeld voor macrofotografie. Ik kan met eindeloos geduld op korte tot zeer korte afstand stukjes van mensen, dieren, planten of voorwerpen fotograferen, met de bedoeling deze zo groot mogelijk af te beelden, zodat details zichtbaar worden. Creativiteit en precisie kan ik op die manier samenvoegen en in beeld brengen. Ik gebruik mijn camera en het licht (lux) om van het 'gewone' een 'ongewoon' beeld te maken waarbij de kijker ruimschoots de fantasie de vrije loop kan laten gaan. Op mijn foto's zijn de woorden 'originaliteit' en 'ongedwongenheid' van toepassing. Zelf kan ik geraakt worden door het licht, een vorm, kleur of emotie in een beeld. Naast mijn meer artistieke foto's maakt ik ook de meer 'traditionele'. Een mooi portret, een stilleven of een landschapsfoto, ik maak ze even graag.

Alle werken van Annet Piek


Waarom je kiest voor Stralend als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stralend van Annet Piek

Koop de foto Stralend van Annet Piek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 204 430
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden