Strand kust Normandie Frankrijk

van Rob van der Teen

- Werkcode: 328 707

Rob van der Teen over Strand kust Normandie Frankrijk

Normandie is een bestuurlijke regio van Frankrijk, die op 1 januari 2016 ontstond door de samenvoeging van de regio's Basse-Normandie en Haute-Normandie. Deze regio komt grofweg overeen met de historische provincie Normandië
Strand kust Normandie Frankrijk vind je in de categorieën Bruin, Duinen, Fotografie, Geel, Kust, Normandië, Sepia (kleur) en Stranden.
Rob van der Teen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Nadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken van Rob van der Teen


Waarom je kiest voor Strand kust Normandie Frankrijk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Strand kust Normandie Frankrijk van Rob van der Teen

Koop de foto Strand kust Normandie Frankrijk van Rob van der Teen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 707
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden