Strandpaviljoen De Zeeuwse Riviera

Strandpaviljoen De Zeeuwse Riviera van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 124053

Strandpaviljoen De Zeeuwse Riviera van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 2 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Halverwege de ochtend fotografeerde ik dit strandpaviljoen op het strand van Zoutelande,Zeeland Nederland.Het was de ochtend voor de herfststorm,het licht veranderde constand door de bewolking die zich in snel tempo opbouwde en het zonlicht meer en meer verdrong.Omdat ik tegen het licht infotografeerde ontstond er een interressant beeld,veel kleuren werden ontrokken aan het geheel maar de kleur van de gele vlaggen en het naambord op de zijkant behield ik.Dit beeld heb ik niet bewerkt maar kwam letterlijk zo uit de camera rollen.Lekker contrastrijk en langzaam begon zichtbaar te worden dat er een stevig weer op komst was.Dit is strandpaviljoen De Zeeuwse riviera,prachtig gelegen en een fijne plek voor een hapje en een drankje met een geweldig mooi uitzicht,bij wind en weer.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken