Strandspel

van Ilse Schoneveld

- Werkcode: 458 865

Ilse Schoneveld over Strandspel

Het strand van Bloemendaal aan Zee, zo maar in een weekend in februari. De schoonheid van de wereld om ons heen is soms recht onder onze neus. Serendipiteit, de toevallige ontdekking van het belang van het moment van nu
Ilse Schoneveld profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ilse Schoneveld

Ik ben Ilse Schoneveld, bachelor in art, master in science. Ik ben zelfstandig kunstenaar en kunst-educator werkzaam onder de naam Blik op Kunstwerk. Mijn digitale werk dat ik hier toon is slechts een deel van mijn passies. Mijn werk gaat veelal over macht en onmacht met betrekking tot tijd, deze onmacht geef ik vorm in organische vormen versus de macht als geometrische vormen. Voor mij is het maken van kunst een tijdelijke ontsnapping uit de hectiek van het dagelijks leven. Voor mijn toeschouwer wens ik dat de beschouwing van mijn werk, hen ook tijdelijk afleidt van de dagelijkse beslommeringen.

Alle werken van Ilse Schoneveld


Waarom je kiest voor Strandspel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strandspel van Ilse Schoneveld

Koop dit digital art werk Strandspel van Ilse Schoneveld als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 458 865
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden