Surreal cat

Surreal cat van Nannie van der Wal

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Surreal cat van Nannie van der Wal

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192800
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Dit werk is een afbeelding van een Bengaalse kat met een surrealistisch 3D achtig effect, waardoor het gezicht van de kat uit de afbeelding lijkt te ontsnappen.

Abstracte kunst is volgens de beschrijving van Wikipedia een richting binnen de moderne kunst waarin niet altijd wordt geprobeerd om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven en er geen zaken uit de reële wereld hoeven te zijn afgebeeld. Er kunnen onderliggende principes zichtbaar gemaakt met vormen en kleuren, ritmes en contrasten.

Figuratieve kunst is het soort kunstwerken waarin herkenbare onderwerpen zijn afgebeeld.

Dit werk is denk ik een combinatie van deze twee richtingen.

Over Nannie van der Wal

Nannie van der Wal profielfotoFotografie en fotobewerking zijn mijn passies! Wat ik leuk vind aan fotografie is dat ik dingen op een andere manier zie die ik anders niet zou zien. Ik kijk echt en geniet van wat ik waarneem. Ik vind het heel bijzonder om kleine details vast te leggen waar ik normaal gesproken niet bij stil zou staan. Na het maken van foto's houdt het voor mij beslist niet op. Ik ben gek op het bewerken van foto's. Hiervoor gebruik ik Adobe Lightroom en Photoshop. Ik vind het uitdaging om van een foto een waar digitaal kunstwerk te maken of er een professionele look aan te geven.

Alle werken