Svínafellsjökull

Svínafellsjökull van Sander Peters Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Svínafellsjökull van Sander Peters Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 291494
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

In 2014 heb ik samen met een vriend een fotografiereis naar IJsland gemaakt. We hadden geen enkele ervaring met landschapsfotografie, maar deze inspirerende omgeving leek ons fantastisch om ons daar eens een week mee uit te leven. Eén van de vele hoogtepunten was voor mij de Svínafelljökull. Dit is een gletsjertong en het is een flinke wandeling om er te komen, maar het is het dubbel en dwars waard. Dat we hiervoor door een metersdik pak sneeuw moeten was natuurlijk ook geen probleem. Ik was erg onder de indruk van het eeuwenoude blauwe ijs. Zo onder de indruk, dat ik in eerste instantie mijn camera een kwartier heb weggelegd en in de sneeuw ben gaan zitten om deze onwerkelijke omgeving in mezelf op te nemen. Zelden heb ik zoiets moois gezien.

Uiteindelijk pak ik toch mijn camera om dit fantastische landschap vast te leggen.

Over Sander Peters Fotografie

Sander Peters Fotografie profielfotoSinds enkele jaren ben ik steeds actiever geworden met fotograferen. In het analoge tijdperk liep ik al rond met een spiegelreflexcamera, maar daarmee werden alleen maar in de vakanties foto?s gemaakt. Toen de digitale fotografie in opmars kwam ben ik begonnen met een Nikon Coolpix 5200. Niet langer het gedoe met volle rolletjes wegbrengen en afwachten, maar volledige vrijheid om te fotograferen wat ik wilde. Het fotograferen heeft mij door deze ontwikkeling weer zo enthousiast gemaakt dat ik in 2007 weer voor een spiegelreflexcamera ging, maar nu een digitale uitvoering, de Nikon D40. Inmiddels fotografeer ik met een Nikon D800. Een camera waar ik heel graag mee op pad ga.

Deze mooie ervaringen hebben ertoe geleid om te beginnen met Sander Peters Fotografie. Ik hoop nog veel mooie momenten te kunnen vastleggen! Begin 2012 heb ik twee van mijn hobby?s kunnen samenvoegen: fotografie en muziek. Ik ben als fotograaf gaan werken bij discotheek Brothers Festival Dome. In een jaar heb ik hier veel kunnen leren en heb ik veel leuke mensen voor de camera gehad. Dit heeft inmiddels geleid tot verschillende opdrachten waar ik veel plezier aan beleef. Ook ben ik vanaf begin 2013 werkzaam voor We Are The Night waardoor ik het hele jaar door kan fotograferen in verschillende discotheken en op festivals.

Alle werken