Sweet Dreams

van AMB-IANCE .com

- Werkcode: 398 179

AMB-IANCE .com over Sweet Dreams

Super lieve print van een ijsbeer die een winterslaap houd. Mooie kleur groen die veel gebruikt wordt in de kinderkamer. Prachtige tekening die, zeker op groot formaat, goed tot zijn recht komt en een mooie sfeer geeft aan de kamer.
Sweet Dreams vind je in de categorieën Babykamer, Babykamer Poster, Dieren Poster, Kinderkamer, Kinderkamer 0 - 4 jaar, Kinderkamer Poster, Nursery, babykamer canvas, kinderkamer canvas, nursery poster, poster groen en tekstposter.
AMB-IANCE .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door AMB-IANCE .com

Annemieke Bezemer van AMB-IANCE.com houd zich bezig met Interieur Styling, Grafisch ontwerp en de verkoop van mooie interieur items.
In samenwerking met andere grafisch ontwerpers vervaardigen en verkopen wij Kinder Kamer Posters en Prints voor het volwassen interieur via onze website https://www.amb-iance.com
We maken mooie combinaties zodat er een eenheid kan ontstaan in de afbeeldingen. Het is dus mogelijk om 2 of 3 of zelfs 4 of 5 bij elkaar passende afbeeldingen te kopen. Naar eigen keuze in de zelfde maten of allemaal verschillend voor een leuk speels effect.
Hang de afbeeldingen dicht bij elkaar of verdeel ze juist over de verschillende wanden.
Het is fantastisch dat onze klanten via deze site van Werk aan de Muur op elk gewenst formaat en materiaal hun keuze kunnen laten afdrukken.

Alle werken van AMB-IANCE .com


Waarom je kiest voor Sweet Dreams als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sweet Dreams van AMB-IANCE .com

Koop Sweet Dreams van AMB-IANCE .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 398 179
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden