Tallship Nao Victoria bij de parade van SAIL Amsterdam 2015

Tallship Nao Victoria bij de parade van SAIL Amsterdam 2015 van Merijn van der Vliet

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tallship Nao Victoria bij de parade van SAIL Amsterdam 2015 van Merijn van der Vliet

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162156
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

SAIL Amsterdam is met het decor van de internationale Tall Ships het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL ook uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

Dit oorspronkelijke 16e eeuwse schip, was de enige van vijf schepen, die behouden terugkeerde in Sevilla nadat zij tussen 1519 en 1522 een reis rond de wereld had gemaakt. Het eerste schip ooit!

De replica van de ?Nao Victoria? werd in Spanje gebouwd om de historische scheepsbouw in ere te houden, om er (opnieuw) van te leren en om te laten zien wat de mogelijkheden waren van deze historische schepen uit de 16e eeuw.

De Nao Victoria is 26 meter lang, heeft een diepgang van 3,2 meter en vaart met de Spaanse vlag.

Over Merijn van der Vliet

Merijn van der Vliet profielfotoIn mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken