Tallship Tarangini bij de parade van SAIL Amsterdam 2015

Tallship Tarangini bij de parade van SAIL Amsterdam 2015 van Merijn van der Vliet

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tallship Tarangini bij de parade van SAIL Amsterdam 2015 van Merijn van der Vliet

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162198
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

SAIL Amsterdam is met het decor van de internationale Tall Ships het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL ook uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

Dit Tall Ship ? eigendom van de Indiase Marine ? werd op 1 december 1995 te water gelaten. Op 11 november 1997 werd zij in gebruik genomen. In 15 jaar tijd heeft zij zeer veel lange zeereizen ondernomen van in totaal 188.000 nautische mijlen, in 13 verschillende wereldreizen. Met 2100 zeedagen en 74 havens in 39 landen hebben hierdoor al veel jonge cadetten hun sailtraining kunnen ontvangen en zijn ze tot echte zeelui doorgegroeid. De doelstelling van de Indiase Marine is teambuilding en karaktervorming, maar ook kennismaking met andere culturen en gewoonten. Dit wordt ook daadwerkelijk gerealiseerd. De jonge cadetten zijn klaar voor hun verdere militaire vorming wanneer zij na vele maanden weer terugkomen in India.

De Tarangini is 54 meter lang en heeft een diepgang van 4.5 meter.

Over Merijn van der Vliet

Merijn van der Vliet profielfotoIn mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken