Terra Maris

Terra Maris van Ruben Van der Sanden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Terra Maris van Ruben Van der Sanden thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 275765

Terra Maris van Ruben Van der Sanden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Terra Maris van Ruben Van der Sanden

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In de Branding van de Lage Landen is m'n eerste fotoproject. Het is gemaakt voor mijn eindwerk voor PZW (project zelfstandig werk), een vak bij ons in het vijfde middelbaar waarbij je een jaar werkt aan persoonlijk project binnen een aantal keuzeprojecten zoals wetenschap, filosofie, literatuur... maar dus ook fotografie.
?
De zee heeft in onze geschiedenis altijd een belangrijke rol gespeeld. Ze maakte ons bang, nieuwsgierig, machtig, machteloos? De zee brengt altijd emoties met zich mee, ieder van ons heeft wel herinneringen aan de zee.
Het fotograferen van deze werken is voor mij een beetje zoals het maken van zandkastelen, hetgeen waarbij mijn liefde voor strand en zee is begonnen.
Je gaat aan de slag met aanwezige natuur, waar je iets moois van probeert te maken. Je bereidt je goed voor, je neemt het nodige materiaal mee. Hoe ouder je wordt, hoe beter je begrijpt wat zin heeft en wat niet. En het mooiste van al, je rijkste fantasie komt naar boven; je leeft je helemaal in en je leeft je helemaal uit.
Maar uiteindelijk, hoe goed je ook bent voorbereid, of je nu een heuse metalen schop of gewoon je handen hebt gebruikt, doet de natuur gewoon haar zin.
En dat is wat het spannend maakt, keer op keer.

Over Ruben Van der Sanden

Ruben Van der Sanden profielfotoAls zestienjarige fotograaf wil ik laten zien dat leeftijd geen beperking is, maar een troef!Onze planeet is prachtig en inspirerend en haar schoonheid zit vaak in kleine dingen, maar ook soms in haar grootsheid.Soms ver weg, soms dichtbij. Die momenten van rust tot overweldiging wil ik juist delen.

Alle werken