Testbeeld

van Sharon Harthoorn

- Werkcode: 381544

Sharon Harthoorn over Testbeeld

Bekend van T.V. en uh... waar anders?

Het testbeeld is een stilstaande afbeelding ontworpen voor servicemonteurs en antenne-installateurs voor het instellen, inregelen en controleren van televisie-ontvangers. Door de invoering van kleurentelevisie is op 21 septeber 1967 het kleurentestbeeld ontstaan. Dit PAL test-beeld werd gebruikt in de meeste West-Europese en Afrikaanse zenders evenals Nederland en België. Het laatste testbeeld werd op 19 december 2004 uitgezonden. Pure nostalgie dus!
Testbeeld vind je in de categorieën Communicatiemiddel, Digital Art, Illustraties, Kleur collecties, Retrovirus (virologie), Televisie, Test beeld en oud.
Sharon Harthoorn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sharon Harthoorn

Hallo! Ik ben grafisch vormgever en marketeer in de regio ‘Waar Brabant Zeeland kust.’ Mijn werken bestaan uit kleurrijke en unieke ontwerpen om elke kamer of kantoor op te vrolijken! Van abstract tot kleurrijk retro, er zit vast iets voor je tussen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje!

Alle werken van Sharon Harthoorn


Meer weten over Sharon Harthoorn?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Testbeeld op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Testbeeld van Sharon Harthoorn

Koop de illustratie Testbeeld van Sharon Harthoorn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381544
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.