Think fast, talk slow

Think fast, talk slow van Evert Jan Luchies

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 264077

Think fast, talk slow van Evert Jan Luchies

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
86 gratis verzending!
Think fast, talk slow van Evert Jan Luchies

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Veelkleurige zeecontainer met het opschrift "Think fast, talk slow" op het terrein van de voormalige Suiker Unie fabriek in de stad Groningen. Het resterende deel van deze fabriek wordt de Wolkenfabriek genoemd en het terrein wordt nu gebruikt als lokatie voor culturele evenementen. Deze veelkleurige container, en andere containers maken deel uit van een alternatieve verblijfsaccommodatie die op het terrein is ingericht. Deze foto is gemaakt in de Winter van 2016.

Over Evert Jan Luchies

Evert Jan Luchies profielfoto1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Geïnspireerd door landschapsfotograaf Bas Meelker en stadsfotograaf Thomas Schlijper. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt afwisselend Volvo en Saab, in de kleur zwart, zoals ik ook mijn koffie drink. Canon adept.

Alle werken