Three Sisters in Glencoe

van Antwan Janssen

- Werkcode: 528964

Antwan Janssen over Three Sisters in Glencoe

Een van de mooiste gebieden in Schotland om te bezoeken is het gebied rondom Glencoe, midden in de Schotse hooglanden. Glen betekend vallei, Glencoe is dus de vallei van de rivier de Glen. Het dal is omringd door steile en ruige bergtoppen. Een van de mooiste plekken in het dal zijn de Three Sisters, ofwel de 3 zussen. Het lijken 3 verschillende bergen maar eigenlijk is het een berg die dusdanig is uitgesleten dat het nu 3 bergen lijken. De berg(en) vind je vlak bij het plaatsje Glenco
Three Sisters in Glencoe vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Glencoe, Groen, Highlands, Landschappen, Schotland, Storm, Three Sisters (Australië), Wandelen en Wolken.
Antwan Janssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Antwan Janssen

Ik ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken van Antwan Janssen


Waarom je kiest voor Three Sisters in Glencoe op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Three Sisters in Glencoe van Antwan Janssen

Koop de foto Three Sisters in Glencoe van Antwan Janssen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 528964
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.