Three-Toed Specht

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 330 098

Over Three-Toed Specht

John James Audubon werd geboren op 26 april 1785 in Les Cayes, Santo Domingo, Frankrijk (nu Haïti). Van het landgoed van zijn vader in Pennsylvania maakte Audubon de eerste Amerikaanse experimenten met vogelbanden. Hij begon alle ornithologische dingen te verzamelen en potlood- en pasteltekeningen van vogels te maken. Toen zijn zelfvertrouwen als kunstenaar groeide, waagde hij zich aan aquarellen, het medium dat hij het vaakst zou gebruiken. Audubon werd een reizende kunstenaar, die af en toe leerlingen lesgeeft, maar altijd lokale vogels en hun natuurlijke habitat schildert. Zijn belangrijkste werk, een kleurenplaatboek getiteld The Birds of America (1827-1839), wordt beschouwd als een van de beste ornithologische werken ooit voltooid. Audubon stierf op 27 januari 1851 in New York City. Noot: Dit werk is ook zonder begeleidende tekst in de illustratie te verkrijgen. Neem hiervoor contact met ons op.
Three-Toed Specht vind je in de categorieën Birds of America, John James Audubon, Black-backed Woodpecker, Bloemen & Planten, Illustraties, Natuur en Weer, Oude meesters, Picoides arcticus, Tekeningen, Three-Toed Specht en Vogels.

Waarom je kiest voor Three-Toed Specht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Three-Toed Specht uit de oude meesters collectie

Koop Three-Toed Specht als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 098
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.