Treinstation op zijn gemak

Treinstation op zijn gemak van Rene Siebring

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 318744

Treinstation op zijn gemak van Rene Siebring

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
116 gratis verzending!
Treinstation op zijn gemak van Rene Siebring

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Na een warme lentedag en geluncht met vrienden, kwam ik aan op het station van Arnhem. Omdat het al laat in de avond was, waren er niet veel mensen op reis, wat resulteerde in een lege ingang van het normaal overvolle kantoorgebied en de ingang van het treinstation. Toen ik mijn statief oprichtte stond er een auto voor het kantoorgebouw, maar nadat ik ongeveer 10 tot 15 minuten geduldig had gewacht, ging de auto weg en kon ik deze opname van deze ingang van het station van Arnhem maken.

Over Rene Siebring

Rene Siebring profielfotoIk ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Alle werken