Shop nu met 10% korting Nog 10 uur geldig!

Trekkers op de Grote Markt in Groningen

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 512482

Evert Jan Luchies over Trekkers op de Grote Markt in Groningen

Landelijk boerenprotest 2019. Een grote verzameling trekkers en landbouwvoertuigen staan opgesteld op de Grote Markt, de Vismarkt en Tussen beide Markten . De boeren uit de provincies Groningen en Drenthe protesteren tegen het abrupt gewijzigde stikstofbeleid na de uitspraak van de Raad van State inzake de toepassing van het Programma Aanpassing Stikstof (PAS). Deze foto is gemaakt met de Fujifilm XT-2 met Fujinon XF 10-24 objectief op maandag 14 Oktober 2019.
Trekkers op de Grote Markt in Groningen vind je in de categorieën Boerderij, Boerenprotest 2019, Fotografie, Gemeentehuis, Groningen, Koolstofdioxide, Nederland, Patronen, Steden, Stichting Urgenda, Tractor en Transport.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Trekkers op de Grote Markt in Groningen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Trekkers op de Grote Markt in Groningen van Evert Jan Luchies

Koop de foto Trekkers op de Grote Markt in Groningen van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 512482

Shop nu met 10% korting
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 100 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.