Trekkers op de Grote Markt in Groningen

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 512 482

Evert Jan Luchies over Trekkers op de Grote Markt in Groningen

Landelijk boerenprotest in de provinciale hoofdsteden van Nederland in Oktober 2019. Een grote verzameling trekkers en landbouwvoertuigen staan opgesteld op de Grote Markt, de Vismarkt en Tussen beide Markten in de stad Groningen. De boeren uit de provincies Groningen en Drenthe protesteren bij het nabijgelegen provinciehuis tegen het abrupt gewijzigde stikstofbeleid na de uitspraak van de Raad van State inzake de toepassing van het Programma Aanpassing Stikstof (PAS). Deze foto is gemaakt met de Fujifilm XT-2 met Fujinon XF 10-24 objectief op maandag 14 Oktober 2019.
Trekkers op de Grote Markt in Groningen vind je in de categorieën Boerderij, Boerenprotest 2019, Fotografie, Gemeentehuis, Groningen, Koolstofdioxide, Nederland, Patronen, Steden, Stichting Urgenda, Tractor en Transport.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Trekkers op de Grote Markt in Groningen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Trekkers op de Grote Markt in Groningen van Evert Jan Luchies

Koop de foto Trekkers op de Grote Markt in Groningen van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 512 482
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden