Triberg Waterval in Winter Detail

Triberg Waterval in Winter Detail van Keith Wilson Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Triberg Waterval in Winter Detail

van Keith Wilson Photography

Triberg Waterval in Winter Detail van Keith Wilson Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 772183
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Triberger watervallen zijn watervallen bij Triberg in het Zwarte Woud in Baden-Württemberg. Met een afdaling van 163 m is het een van de hoogste watervallen van Duitsland en een bezienswaardigheid in de regio Zwarte Woud.

Dit werk wordt aangeboden door Keith Wilson Photography

Keith Wilson Photography profielfotoWat kun je zeggen zonder te klinken zoals iedereen? Ik ben nooit geweldig geweest met woorden of schilderen, maar ik denk dat we daarom geen schrijvers zijn en liever onze fotografie gebruiken als de door ons gekozen kunstvorm.

Ik ben opgegroeid in Australië, maar heb het geluk gehad dat ik de kans heb gekregen om vele delen van de wereld te bezoeken voor zowel zakelijke als persoonlijke reizen. Een camera is nooit ver weg, al is het maar in mijn telefoon, hoewel de hier gepresenteerde beelden van mijn "grote" camera's zijn. Ik heb film, dia's en digitaal geschoten in elk formaat van 110 cassette tot Medium Formaat. Voor mij is de camera een hulpmiddel en je eigen ogen zijn wat de visie echt vastlegt.

Naast de traditionele formaten vind ik het erg leuk om Panoramabeelden (zowel horizontaal als verticaal) vast te leggen, omdat ze je echt in staat stellen om de wereld te presenteren op een manier die we normaal gesproken niet zien. De hier gepresenteerde werken zijn slechts een voorbeeld van beschikbare beelden, dus als er iets specifieks is waar je naar op zoek bent, laat het me dan weten.

https://www.keithwilson.photography

Alle werken