Tribute to Degas

van Harry Hadders

- Werkcode: 1 073 091

Harry Hadders over Tribute to Degas

Een hommage aan Edgar Degas (1834–1917) hij was een Franse impressionistisch kunstschilder en beeldhouwer. Zijn favoriete onderwerpen waren portretten, maar ook ballet, paarden, jockeys, het Parijse nachtleven en vrouwen met verzorging van het lichaam. Hij schilderde met pastel en olieverf en hij wendde zich tot andere grafische technieken. Hoewel Degas doorgaans vooral wordt beschouwd als een schilder was hij ook een voortreffelijk beeldhouwer, zijn beeld 'Danseresje van veertien jaar' behoort tot een absoluut hoogtepunt. Hij heeft met dit unieke beeld de ontwikkeling in de geschiedenis van de beeldhouwkunst een belangrijke impuls gegeven.
Tribute to Degas vind je in de categorieën Ballet, Dans, Edgar Degas, Fotografie, Impressionisme, Lichaam (biologie), Portret, Spitzen, Tutu (ballet), Verf, Vrouw en Zwart-wit.
Harry Hadders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Harry Hadders

Mijn kunst staat voor een evenwichtige compositie, kleurgebruik en originaliteit. Mijn ruime ervaring met grafische vormgeving en fotografie staat garant voor een creatief en artistiek niveau.

Alle werken van Harry Hadders


Meer weten over Harry Hadders?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Tribute to Degas als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Tribute to Degas van Harry Hadders

Koop de foto Tribute to Degas van Harry Hadders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 091
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.