Tribute to Roy Lichtenstein

van Harry Hadders

- Werkcode: 268 767

Harry Hadders over Tribute to Roy Lichtenstein

Een hommage aan Roy Lichtenstein (1923-1997) hij was een Amerikaanse popartkunstenaar. Zijn werken zijn vooral bekend vanwege de aan cartoons herinnerende afbeeldingen met felle, veelal primaire kleuren omlijnd door vette zwarte contouren. Zijn meeste werk is geïnspireerd op advertenties en op striptekeningen, die hij zelf beschreef als "zo kunstmatig mogelijk". De striptekeningen vergrootte hij zeer sterk uit, zodat zelfs de in een strip gedrukte egale kleuren als stippen op het schilderij verschenen.
Tribute to Roy Lichtenstein vind je in de categorieën Abstract, Contemporary, Digitale Kunst, Graphics, Illustraties, Keuken, Kleuren, Kunstenaar, Lip, Modern, Noord Amerika, Popart en Stripfiguur.
Harry Hadders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Harry Hadders

Mijn kunst staat voor een evenwichtige compositie, kleurgebruik en originaliteit. Mijn ruime ervaring met grafische vormgeving en fotografie staat garant voor een creatief en artistiek niveau.

Alle werken van Harry Hadders


Meer weten over Harry Hadders?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Tribute to Roy Lichtenstein op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tribute to Roy Lichtenstein van Harry Hadders

Koop de illustratie Tribute to Roy Lichtenstein van Harry Hadders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 268 767
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden