Try Surfing This Wave

Try Surfing This Wave van Ben Töller

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 42497

Try Surfing This Wave van Ben Töller

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

The Wave is een bijzondere plek in het midden van de woestijn van de North Coyote Buttes. Het is een bijzondere plek die je niet zomaar kunt bezoeken. Je moet een permit aanvragen en die is heel moeilijk te verkrijgen. De naam ? The Wave? is perfect gekozen, je bevindt je daar midden in een versteende golf met prachtige doorgroefde wanden. Het gebied bestaat uit het zeer poreuze Navajo Sandstone; de rode, roze en gele kleuren van het gesteente zijn afkomstig van mineralen en oxidanten die hier via het grondwater in de steenlagen zijn doorgedrongen.

Over Ben Töller

"Travel is a passion, photography is a passion; a combination of those make me happy". I am always looking for beautifull impressive landscapes. The sea, the mountains, but also a nice old town in Italy. The light is important. In my photos I'm trying to capture the beauty of the world in colour and all it's shapes. In my daily job i am a freelance wedding photographer." More information on my website.

Alle werken