Tunnel View, Yosemite National Park

Tunnel View, Yosemite National Park van Dirk Jan Kralt

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 287231

Tunnel View, Yosemite National Park van Dirk Jan Kralt

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Tunnel View, Yosemite National Park van Dirk Jan Kralt

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit iconische uitzicht wordt je voorgeschoteld als je via State Route 41 Yosemite National Park binnenrijdt: Tunnel View. De steile rotswand aan de linkerkant is El Capitan, een 900 meter hoge uitdaging voor de serieuze klimmer. In het midden kun je nog net de Half Dome zien, een granieten koepel waar de helft van lijkt te ontbreken. En aan de rechterkant van de vallei storten de wateren van de Bridalveil Falls zich met donderend geraas naar beneden. Het plaatje wordt gecompleteerd door de prachtige Yosemite Valley.

Over Dirk Jan Kralt

Dirk Jan Kralt profielfotoAmateurfotograaf uit Rotterdam, altijd op zoek naar een originele, onverwachte of gewoon mooie invalshoek. Mijn voorkeur gaat uit naar landschappen, maar daar beperk ik me natuurlijk niet toe.
Sinds een aantal jaren heb ik een Canon EOS 7D en daarmee probeer ik me nog steeds bij elke nieuwe foto weer te verbeteren.

Alle werken