Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 10 uur geldig!

Twee Alfa Romeo monoposto's op circuit Zandvoort

van autofotografie nederland

- Werkcode: 444 101

autofotografie nederland over Twee Alfa Romeo monoposto's op circuit Zandvoort

Twee Alfa Romeo monoposto's racen op Circuit Zandvoort. Deze klassieke race-auto's zijn particulier bezit. Tegelijkertijd is er in Italië een vereniging/stichting, Scuderia del Portello, die eigenaren van dit soort Alfa Romeo's met raad en daad, en onderdelen, helpt om deze auto's rijdend te houden. Wereldwijd.
De huidige eigenaren zijn beiden Nederlanders en rijden de auto's niet alleen in Nederland maar ook op evenement die te maken hebben met Alfa Romeo of Italiaanse auto's en autosport in Italië.
Er valt niets mee te verdienen, zij zijn 'slechts' gedreven door hun passie voor autoracen en het merk waarin ze rijden.
Deze race bolides zijn gerestaureerd en worden minutieus onderhouden. De kleur rood is uiteraard Rosso Alfa. De bestickering is zoveel mogelijk in lijn met de oorspronkelijke livery.
Twee Alfa Romeo monoposto's op circuit Zandvoort vind je in de categorieën Alfa Romeo, Auto's, Autoracen, Fotografie, Geschiedenis, Italië, Onderhoud, Passie (emotie), Restauratie (object), Rood, Sportiviteit en Wedstrijd.
autofotografie nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door autofotografie nederland

Eigenlijk is de volledige naam 'okkofoto's autofotografie-nederland'. Vanaf hele jonge leeftijd is automotive en fotografie mij met de paplepel ingegoten. Omdat ik geen groot genoeg hart heb om te race, en mijn portemonnee niet groot genoeg is, heb ik mijn passie voor auto's en motoren ten dienste gesteld aan het fotograferen ervan.

Alle werken van autofotografie nederland


Waarom je kiest voor Twee Alfa Romeo monoposto's op circuit Zandvoort als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Twee Alfa Romeo monoposto's op circuit Zandvoort van autofotografie nederland

Koop de foto Twee Alfa Romeo monoposto's op circuit Zandvoort van autofotografie nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444 101

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,-87,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.