Tweemaster

van Kirsten Warner

- Werkcode: 363 167

Kirsten Warner over Tweemaster

Zwart-wit kunst foto van een oude zeilschip.
Tweemaster vind je in de categorieën Boten & Schepen, Digitale Kunst, Fotografie, Kunst, Landen & Reizen, Meren, Segelboot, Sporten en Hobby's, Teylers, Vrijheid (filosofie), Zeilschip, Zwart-wit en Zweimaster.
Kirsten Warner profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kirsten Warner

"Kunst wast het stof van het dagelijks leven uit de ziel." (Pablo Picasso).
"...en brengt vreugde en licht in de kamers." "Fotografie is de glimp van een klein stukje leven!" (Kirsten Warner)

Kirsten's grote passie voor fotografie begon in haar tienerjaren. Vandaag de dag profiteert ze van meer dan 40 jaar ervaring in het veld, wat haar zeer veelzijdig en succesvol maakt.
Beginnend met analoge fotografie zoals fotolab en het ontwikkelen van technieken voor digitale fotografie en beeldbewerking, weet ze de weg.
Door haar nabijheid tot de natuur ontstaan haar werken vooral aan de kusten van de Noordzee en de Oostzee en in de Noord-Duitse bossen.

Kirsten's overtuiging is: "De natuur is al perfect geschapen, en de hedendaagse digitale fotografie biedt daardoor een oneindige variatie om te schilderen en te creëren met licht en liefde".

Alle werken van Kirsten Warner


Waarom je kiest voor Tweemaster als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Tweemaster van Kirsten Warner

Koop dit digital art werk Tweemaster van Kirsten Warner als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 363 167
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden