Uil

Uil van Bianca Snip

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 385313

Uil van Bianca Snip

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 1 dag en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 71 gratis verzending!
Uil van Bianca Snip

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Over Bianca Snip

Bianca Snip profielfotoLogica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal zei Albert Einstein. En laat ik dat laatste nou toevallig net niet kunnen missen in mijn leven. Als kind leren we vaak een heleboel af waarna we vervolgens op latere leeftijd ergens tegenaan lopen. Hier zijn we dan niet blij mee omdat we ver verwijderd zijn geraakt van onszelf en veel moeite moeten doen om weer terug te komen bij de kern.

Ondanks dit gegeven heb ik veel geleerd in een periode die achteraf de meest vruchtbare bodem in mijn leven bleek te zijn voor hoe ik weer opnieuw verbinding kon maken met mezelf en mijn eigen innerlijke wereld. Mijn naam is Bianca Snip en ik krijg energie van mooie dingen maken. Ik maak (natuur)illustraties, schilderijen en numerologische geboortemandala’s. Daarnaast geef ik readings aan iedereen die wel wat hulp en ondersteuning kan gebruiken bij een stukje persoonlijke groei en ontwikkeling in eigen leven en onderneming.

Alle werken