Uitgaanscentrum Breda Vismarktstraat

Uitgaanscentrum Breda Vismarktstraat van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 322000

Uitgaanscentrum Breda Vismarktstraat van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
Uitgaanscentrum Breda Vismarktstraat van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een krachtig perspectief in de Vismarktstraat van Breda, met op de achtergrond als blikvanger de Grote Kerk. Een mooi contrastrijk beeld, dat door het lage standpunt ook de karakteristieke keien van de Bredase binnenstad als decor laat zien. In de verte in het zonlicht Café De Vrachtwagen en natuurlijk in de straat zelf alle andere zaken als Café Nassau, Catch 22, El Greco, De Suikerkist en Wings.
Deze foto maakte ik op een mooie najaarsdag, bewust met een mooie wolkenlucht die wat extra licht geeft aan deze foto. Het lijkt een lege straat, maar in de verte zijn enkele voetgangers te zien.
Een prachtige en herkenbare blik op Breda. Bekroond tot de Beste Binnenstad van Nederland.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken