Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 3 uur geldig!

Uitzicht met molen van Garderen in de verte

van Gerard de Zwaan

- Werkcode: 1 013 001

Gerard de Zwaan over Uitzicht met molen van Garderen in de verte

Deze foto heb ik gemaakt in het natuurgebied 't Sol bij Garderen op de Veluwe. Ik stond op de Goudsberg waar je uitzicht heb op de dorp Garderen met de molen De Hoop. 't Sol was vroeger een landgoed, vandaar het uitzicht en de rododendrons. Je ziet ook een smal paatje dat vanaf de parkeerplaats naar deze uitzichtpunt gaat. Voor deze foto heb ik 3 foto's gemaakt met verschillende belichtingen gemaakt, het dus een HDR foto. Ik heb voor deze HDR ook een polarisatiefilter gebruikt om de structuren in de lucht nog beter uit te laten komen. De struiken links als rechts op de foto staan in de foto in de schaduw terwijl de molen in de verte in het licht staat. Het voordeel is ook dat er de wolkenlucht op deze HDR foto zichtbaar is. Toen ik de foto's voor deze HDR maakte was het zomer met bij behorende weertype.
Uitzicht met molen van Garderen in de verte vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Grassenfamilie, High dynamic range, Landschappen, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Rododendron, Wolken, Zomer en Zon.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Uitzicht met molen van Garderen in de verte als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Uitzicht met molen van Garderen in de verte van Gerard de Zwaan

Koop de foto Uitzicht met molen van Garderen in de verte van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 013 001

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136,-123,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.