Uitzicht op de Zuidelijke Ringweg Groningen

van Frenk Volt

- Werkcode: 207 104

Frenk Volt over Uitzicht op de Zuidelijke Ringweg Groningen

Uitzicht op de Zuidelijke Ringweg in Groningen vanuit het DUO gebouw. Op de achtergrond is links La Liberté zichtbaar en rechts daarvan het Gasunie gebouw. Ook het Julianaplein is rechts van het midden te zien.
Uitzicht op de Zuidelijke Ringweg Groningen vind je in de categorieën Autoverkeer, Contemporary, Fotografie, Gasuniegebouw, Groningen, Knooppunt Julianaplein, La Liberté, Nederlandse Gasunie, Rijksweg 7, Ring Groningen, Stedelijke landschappen, Steden en Weg der Verenigde Naties (Groningen).
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Uitzicht op de Zuidelijke Ringweg Groningen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Uitzicht op de Zuidelijke Ringweg Groningen van Frenk Volt

Koop de foto Uitzicht op de Zuidelijke Ringweg Groningen van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 207 104
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden