Uluru, de heilige rots in de Outback van Australie

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 129289

Rietje Bulthuis over Uluru, de heilige rots in de Outback van Australie

Uluru in de Outback van Australie. Heilige rots van de Aborigines. Uluru of Ayers Rock is een reusachtige rotsformatie die ongeveer in het midden van Australië ligt, in het Noordelijk Territorium, in een gebied dat wegens de rode kleur van de grond ook bekendstaat als het Rode Centrum. Uluru is een van de bekendste toeristische attracties van het land. De rotsformatie is van het type inselberg.
Uluru, de heilige rots in de Outback van Australie vind je in de categorieën Aborigines (Australië), Australië, Contemporary, Fotografie, Heilige rots, Horizontaal, Landschappen, Nationaal park Uluṟu–Kata Tjuṯa, Nationale Parken, Natuur en Weer, Noordelijk Territorium, Oranje, Outback, Religie, Rode Centrum, Symbool, Toerisme, Toeristische attractie, Uluṟu, Woestijn en rode aarde.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Uluru, de heilige rots in de Outback van Australie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uluru, de heilige rots in de Outback van Australie van Rietje Bulthuis

Koop de foto Uluru, de heilige rots in de Outback van Australie van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129289
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.