Utrecht, mijn Utrecht

van Mouse and House

- Werkcode: 172 784

Mouse and House over Utrecht, mijn Utrecht

Met dit werk willen wij onze mental map van Utrecht uitdrukken. Het is een eerbetoon aan de plekken en personen die Utrecht uniek maken.
Utrecht, mijn Utrecht vind je in de categorieën Bier, Café België, Collage, Fietsen, Fotografie, Graffiti, Modern, Molens, Nederland, Neude, Popart, Urban / Street en Utrecht.
Mouse and House profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mouse and House

MouseandHouse is een Urban Art collectief met het doel de grens tussen serieus en frivool te doorbreken. Ons motto is: ´Art should disturb the comfortable and comfort the disturbed.´ We worden geïnspireerd door alles wat we op straat en in de stad tegenkomen. Het doel van onze kunst is in je huis een deur te openen naar de straat: een ruimte voor collectieve creativiteit en om in te spelen.

Alle werken van Mouse and House


Waarom je kiest voor Utrecht, mijn Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Utrecht, mijn Utrecht van Mouse and House

Koop de collage Utrecht, mijn Utrecht van Mouse and House op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 172 784
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden