Valahnùkur sunset

van Sander van der Werf

- Werkcode: 167 109

Sander van der Werf over Valahnùkur sunset

De zon gaat bijna onder op een bewolkte avond in zuidelijk IJsland. Gezien vanaf de bergtop Valahnùkur in Pórsmörk. Hier loopt de beroemde Laugavegur wandelroute, die Pórsmörk met het populaire Landmannalaugar verbind.
Valahnùkur sunset vind je in de categorieën , Achtergrond, Avond, Bergen, Bergkamen, Fotografie, Gelaagdheid, Heuvel (landvorm), Horizon (lijn), IJsland, Landschap van IJsland, Landschappen, Laugavegur, Lichtval, Lucht, Natuur en Weer, Panoramafotografie, Papier, Pórsmörk, Rivier, Rivierdelta, Rust, Scandinavië, Vlakte, Vulkanische vlakte, Wolken, Zomer, Zon, Zonnestraal, Zonsondergang, bergdal en rustgevend.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Valahnùkur sunset op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Valahnùkur sunset van Sander van der Werf

Koop de foto Valahnùkur sunset van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 167 109
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden