Venetie Italië, Old Window Digitale kunst II

van Watze D. de Haan

- Werkcode: 188 785

Watze D. de Haan over Venetie Italië, Old Window Digitale kunst II

De vele en kronkelige straten in Venetie verbergen diverse geheimen. Op plekken die niet direkt opvallend zijn zie je soms kleine ramen die iets bijzonders hebben. Wat je dan kan zien is een combinatie van luiken, raamwerk, soort glas en de plaatsing in de gevel. Bij deze bewerkte foto zie je dat goed. Het glas tekent de ouderdom!
Venetie Italië, Old Window Digitale kunst II vind je in de categorieën Aquarel, Digitale Kunst, Fotografie, Geschiedenis, Geschiedenis van de bouwkunst, Glas, Italië, Oudheid, Portretstand, Raamwerk (omlijsting), Stilleven, Venetië, Watze D. de Haan en Zwart-wit.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Venetie Italië, Old Window Digitale kunst II als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Venetie Italië, Old Window Digitale kunst II van Watze D. de Haan

Koop dit digital art werk Venetie Italië, Old Window Digitale kunst II van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 188 785
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.