Verborgen waterval in tropisch regenwoud

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 359 042

Original Mostert Photography over Verborgen waterval in tropisch regenwoud

De Horton Plains National Park is een natuurreservaat gelegen op een plateau 2.100m hoogte en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De uitgestrekte graslanden wisselen af met mooie nevelwouden.
Deze foto is gemaakt in het Horton Plains National Park, Sri Lanka. Er is hier gebruik gemaakt van een zeer lange sluitertijd om het water te veranderen in een sluier

Verborgen waterval in tropisch regenwoud
Verborgen waterval in tropisch regenwoud vind je in de categorieën Achtergrond, Digitale Kunst, Fotografie, Landen & Reizen, Landschappen, Oerwoud, Regenwoud, Rivier, Sri Lanka, Tropen, Vakantie, Water en Waterval.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Verborgen waterval in tropisch regenwoud als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verborgen waterval in tropisch regenwoud van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Verborgen waterval in tropisch regenwoud van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 359 042
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden