Verentrio kleur

van Michelle Raven

- Werkcode: 269 241

Michelle Raven over Verentrio kleur

Deze prachtige veren moesten wel worden vastgelegd. Beetje wat licht op de veren en de prachtige blauw/groene kleur lichtte op. Met z'n drietjes hetzelfde, maar toch anders.
Verentrio kleur vind je in de categorieën #veren #natuur #trio #blauw #groen #fotografie #dons, Contemporary en Fotografie.
Michelle Raven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michelle Raven

Ik ben Michelle Raven en kom uit Noord-Holland. Altijd al heb ik een passie voor natuur en cultuur gehad. Ik begon de natuur, zo'n acht jaar geleden, vast te leggen met mijn compactcamera. Toen ik er oog voor bleek te hebben, ben ik overgestapt naar de spiegelreflexcamera. Ik kreeg de smaak te pakken en ik ga nu regelmatig op 'fotopad' en leg de schoonheid van de natuur (/cultuur) vast.

Alle werken van Michelle Raven


Waarom je kiest voor Verentrio kleur als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verentrio kleur van Michelle Raven

Koop de foto Verentrio kleur van Michelle Raven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 269 241
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden