Verlangen naar de Winter

van Martijn van der Nat

- Werkcode: 125 964

Martijn van der Nat over Verlangen naar de Winter

Een open hek in een verstild winters landschap, een stil verlangen naar de rust en eenvoud van de winter. Mooi voor aan de muur in een winterse thema woonkamer of gewoon voor het mooi!
Verlangen naar de Winter vind je in de categorieën Avond, Boerderij, Fotografie, Horizon (lijn), Landschappen, Leegte, Lucht, Minimalisme, Nederland, Panoramafotografie, Polderlandschap, Rust, Sloot (watergang), Sneeuw, Stilleven, Stilte, Veld, Vriespunt, Weiland, Weipoort, Winter, Wolken, Zonsondergang en hek.
Martijn van der Nat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Naast mijn werk als grafisch vormgever fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur/stadsbeelden, veelal in en rondom Leiden. Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterke voorkeur voor dramatisch licht.

Alle werken van Martijn van der Nat


Waarom je kiest voor Verlangen naar de Winter op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlangen naar de Winter van Martijn van der Nat

Koop de foto Verlangen naar de Winter van Martijn van der Nat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125 964
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.