Verlaten Duga-3 Gang.

Verlaten Duga-3 Gang. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Duga-3 Gang.

van Roman Robroek

Verlaten Duga-3 Gang. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 384196

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto genomen in de gang van het hoofdbedieningsstation op de Duga-3-radar. Het Duga-3 OTH (Over The Horizon) radarsysteem is een immense constructie. Toen ik Tsjernobyl in mei 2017 bezocht, had ik in eerste instantie niet echt last van het radarsysteem. In de veronderstelling dat het alleen een antenne was, kon ik niet meer verbazen hoe buitengewoon interessant het hele gebied rond de antenne eigenlijk is. Verborgen in een bos dat speciaal is ontworpen om de antenne's te verbergen, ligt een stad waar de bewoners in het geheim voor dit project werkten.

Bekijk mijn blog voor nog veel meer foto's en geschiedenis:
https://romanrobroek.nl/exploring-duga-city-secrets/

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken