Verlaten Duga-3 Gang.

van Roman Robroek

- Werkcode: 384 196

Roman Robroek over Verlaten Duga-3 Gang.

Dit is een foto genomen in de gang van het hoofdbedieningsstation op de Duga-3-radar. Het Duga-3 OTH (Over The Horizon) radarsysteem is een immense constructie. Toen ik Tsjernobyl in mei 2017 bezocht, had ik in eerste instantie niet echt last van het radarsysteem. In de veronderstelling dat het alleen een antenne was, kon ik niet meer verbazen hoe buitengewoon interessant het hele gebied rond de antenne eigenlijk is. Verborgen in een bos dat speciaal is ontworpen om de antenne's te verbergen, ligt een stad waar de bewoners in het geheim voor dit project werkten.

Bekijk mijn blog voor nog veel meer foto's en geschiedenis:
https://romanrobroek.nl/exploring-duga-city-secrets/
Verlaten Duga-3 Gang. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Hal, Kernramp van Tsjernobyl, Radar, Trappen, Tsjernobyl, Urban / Street, Verlaten plekken, architectuur en duga.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Duga-3 Gang. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Duga-3 Gang. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Duga-3 Gang. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 384 196
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden