Verlaten Gang

van Ingrid Van Damme fotografie

- Werkcode: 372 350

Ingrid Van Damme fotografie over Verlaten Gang

mooie doorkijk in de lange verlaten gang in deze prachtige 18e eeuw kasteel in België. De spiegels achteraan de gang geven meer diepte. De prachtige speciale groene kleur maakt deze gang uniek. het gebouw stond totaal leeg. Zonlicht valt mooi binnen door ramen en deuren.
Urbex fotografie in verlaten gebouwen.
Historische fotografie. Dynamische effect.
Urbex of Urban fotografie.
Verlaten Gang vind je in de categorieën Architectuurfotografie, België, Digitale Kunst, Fotografie, Geschiedenis, Groen, High dynamic range, Kastelen, Leeftijd, Ramen, Verlaten plekken, afschilferen en urbex-gang.
Ingrid Van Damme fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid Van Damme fotografie

Welkom, ik ben Ingrid Van Damme, vind het zalig en ontspannend om buiten in een mooie omgeving te wandelen vandaar m’n meeste interesse in de natuur en zijn sfeer dan zo mooi mogelijk vast te leggen in m’n foto’s.
Een eer voor m'n fotografie werk, een interview op 1X een site waar je foto's gejureerd worden door expert en officieel curatoren, hier de link Link: https://1x.com/magazine/permalink/9525
In het begin maakte ik voornamelijk macro foto’s, hiervoor heb je een klein stukje natuur nodig om je enkele uurtjes bezig te houden.
Sinds enkele jaartjes terug hou ik mij ook meer bezig met het maken van zee- en landschappen, vooral het werken met langere sluitertijden en wat creativiteit is m’n ding.
Het laatste jaar ook wat met zwart-wit minimalisme, wat weer om een hele andere aanpak vraagt. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten.
Alvast bedankt voor de belangstelling.
Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden. https://ingridvandammefotografie.werkaandemuur.nl/nl. Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://ingridvandamme.myportfolio.com/ en https://500px.com/ingridvd kan je ook nog meerdere werken zien.

Alle werken van Ingrid Van Damme fotografie


Waarom je kiest voor Verlaten Gang als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Gang van Ingrid Van Damme fotografie

Koop dit digital art werk Verlaten Gang van Ingrid Van Damme fotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 372 350
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden