Verlaten Handelsbeurs

van Frans Nijland

- Werkcode: 433 588

Frans Nijland over Verlaten Handelsbeurs

Een verlaten handelsbeurs in België. Na jaren van leegstand vanwege brandveiligheid wordt het gebouw momenteel tot luxe hotel omgebouwd.
Verlaten Handelsbeurs vind je in de categorieën Beursgebouw, Bogen, Fotografie, Galerij (bouw), Handelsbeurs, Lichtval, Sfeer (gevoel), Verlaten plekken, chambre du commerce, pilaren en vervallen..
Frans Nijland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Nijland

Mijn naam is Frans Nijland, Ik ben amateurfotograaf en woon in Delden Overijssel. Jarenlang was mijn grote passie urbexfotografie, het vastleggen van het verval van verlaten gebouwen. Je waant je vaak in een tijdscapsule als je door een verlaten gebouw loopt. Door de jaren is mijn interesse verbreed met natuurfotografie, architectuur en stadsfotografie. Ik hoop dat u geniet van mijn foto's.
Met vriendelijke groet, Frans Nijland.

Alle werken van Frans Nijland


Waarom je kiest voor Verlaten Handelsbeurs als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Handelsbeurs van Frans Nijland

Koop de foto Verlaten Handelsbeurs van Frans Nijland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 433 588
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden