Verlaten Wolspinnerij

van Eus Driessen

- Werkcode: 272716

Eus Driessen over Verlaten Wolspinnerij

In een stad waar de textielindustrie voor veel werkgelegenheid zorgde, zijn nu door de technologie en goedkopere arbeidskosten in het buitenland bijna alle wolspinnerijen al jaren gesloten. In deze ruimte lagen een soort stempels voor afbeeldingen te drukken op kleding.
Verlaten Wolspinnerij vind je in de categorieën Fotografie, High dynamic range, Industriestad, Industriële revolutie, Mode, Spinnerij, Textielindustrie, Vegetatie, Verlaten plekken en Wol.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Wolspinnerij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Wolspinnerij van Eus Driessen

Koop de foto Verlaten Wolspinnerij van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 272716
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.