Verlaten treinremise

van Eus Driessen

- Werkcode: 25 091

Eus Driessen over Verlaten treinremise

Verlaten maar niet leeg,veel treinen stonden er nog! Afgedankte werkpaarden van de nationale spoorwegen ,achtergelaten en vergeten.
Verlaten treinremise vind je in de categorieën Fotografie, Industrie, Openbaar vervoer, Rail (spoorwegen), Remise (openbaar vervoer), Transport, Treinen, Urban / Street, Verlaten plekken en spoorwegstation.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten treinremise als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten treinremise van Eus Driessen

Koop de foto Verlaten treinremise van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 25 091
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden