Verlaten zwembad

van Eus Driessen

- Werkcode: 76 917

Eus Driessen over Verlaten zwembad

Aan het einde van de 19e eeuw waren er al plannen om dit zwembad te bouwen, maar de bouw begon in de Eerste Wereldoorlog om te voorkomen dat zijn bewoners tewerkgesteld in fabrieken in Duitsland en belandde in de Duitse oorlogsindustrie. In de jaren twintig was het zwembad open is voor de burgers waren ze zichzelf kunnen wassen om ziektes cholera te voorkomen. Rijke mensen gaan aan de voorzijde en arme mensen konden het zwembad betreden op de achterkant van het gebouw. Het zwembad is gebouwd in Neorenaissance stijl. Het zwembad is nu niet meer verlaten en wordt een hotel.
Verlaten zwembad vind je in de categorieën 19e eeuw, Baden (activiteit), Canon EOS, Fisheye-objectief, Fotografie, Geschiedenis, Hotel, Urban / Street, Verlaten plekken, Water, Watersport, Zwart en Zwembad.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten zwembad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten zwembad van Eus Driessen

Koop de foto Verlaten zwembad van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 76 917
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden