Verlaten zwembad

Verlaten zwembad van Eus Driessen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten zwembad

van Eus Driessen

Verlaten zwembad van Eus Driessen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 76917
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Aan het einde van de 19e eeuw waren er al plannen om dit zwembad te bouwen, maar de bouw begon in de Eerste Wereldoorlog om te voorkomen dat zijn bewoners tewerkgesteld in fabrieken in Duitsland en belandde in de Duitse oorlogsindustrie. In de jaren twintig was het zwembad open is voor de burgers waren ze zichzelf kunnen wassen om ziektes cholera te voorkomen. Rijke mensen gaan aan de voorzijde en arme mensen konden het zwembad betreden op de achterkant van het gebouw. Het zwembad is gebouwd in Neorenaissance stijl. Het zwembad is nu niet meer verlaten en wordt een hotel.

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Eus Driessen profielfotoPassie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken